NEPŘETRŽITÁ OCHRANA ZALOŽENÁ NA VĚDECKÝCH POZNATCÍCH

NEJPEVNĚJŠÍ LINIE OBRANY PROTI BLECHÁM A KLÍŠŤATŮM

Ať už se rozhodnete pro jakýkoli způsob podávání, BRAVECTO® poskytuje dlouhotrvající systémovou ochranu proti parazitům, díky níž budete mít jistotu, že máte zdraví vašich pacientů pod kontrolou.

PSI

ŽVÝKACÍ
TABLETY

Rychlá, snadná a dlouhotrvající ochrana. Perorální léčba zajišťující 12týdenní ochranu proti blechám a klíšťatům po podání jediné žvýkací tablety, kterou psi přímo zbožňují.

INJEKČNÍ
SUSPENZE

Jediná dávka poskytuje nepřetržitou ochranu psů proti blechám a klíšťatům po dobu jednoho roku.

SPOT-ON
(k nakapání na kůži)

Ochrana psů před blechami a klíšťaty pro majitele, kteří dávají přednost aplikaci nakapáním na kůži svého mazlíčka. Pro psy, kteří dostávají speciální dietní krmiva, mají citlivé zažívání nebo jsou vybíraví.

KOČKY

SPOT-ON PROTI ŠIROKÉMU SPEKTRU PARAZITŮ

Ochrana proti ještě širšímu spektru parazitů u koček po jednorázové praktické aplikaci dlouhodobě působícího přípravku na kůži.

SPOT-ON
(k nakapání na kůži)

Praktická, prokazatelně bezpečná a dlouhotrvající ochrana proti blechám a klíšťatům pro kočky v jedné tubě přípravku jednorázově aplikovaného na kůži.

Ve Veterině Podměstí nabízíme prodej a aplikaci produktů Bravecto, neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo se objednat na ošetření.

Bravecto je vysoce doporučovaný antiparazitární přípravek určený pro kočky a psy, který poskytuje dlouhodobou ochranu před parazity. Jeho hlavní účinná látka fluralaner je specifická tím, že patří do nové třídy isoxazolinů, které účinně blokují nervové přenosy parazitů, což vede k jejich usmrcení.

Bravecto je ideální volbou jak pro domácí mazlíčky, kteří se pohybují venku, tak i pro zvířata žijící uvnitř, protože blechy, klíšťata a ostatní paraziti představují celoroční riziko.
Pravidelná aplikace Bravecta poskytuje dlouhodobou ochranu a zároveň přispívá k prevenci přenosu nebezpečných onemocnění, jako je například Lyme nemoc, anaplazmóza nebo rickettsióza, které klíšťata mohou přenášet.

Přejít nahoru